TOP 5 esențiale pentru plajă


Mai este răcoare din când în când, mai și plouă, mai și ninge pe ici și colo, însă primăvara a venit, iar vara este destul de aproape. Parcă și ne vedem mâine la malul mării. Indiferent de destinația aleasă, fiecare zi la plajă trebuie să fie o zi bine petrecută. Pentru a te asigura că ai o zi perfectă sub soare – în cea mai șic ținută de pe plajă, am creat o listă simplă cu cele mai importante elemente esențiale de care vei avea nevoie pentru a completa acest look de plajă. Citiți mai departe.

  • SPF – Un SPF bun (pentru față + corp) ar trebui să fie în cap de listă. Prea multă expunere la soare vă poate usca pielea, ceea ce duce la apariția ridurilor. Așa că asigurați-vă că aveți o protecție solară și aplicați din nou ori de câte ori este necesar.
  • Ochelari de soare – Asigurați-vă că purtați o pereche de soare pentru a bloca razele dăunătoare UV. Îmi place să port o pereche neagră elegantă sau niște aviatori clasici ray-ban.
  • Geanta de plajă– Este ideală o geantă încăpătoare care să țină toate proviziile, cum ar fi o carte, gustări, prosop, băuturi, set suplimentar de haine. Îmi place să merg pe pânză drăguță, în culori vesele sau coșuri.
  • Eșarfă pentru cap– Una dintre piesele mele de styling preferate pentru o zi la plajă este bandana de mătase. Este cea mai versatilă piesă, de la purtarea ei ca o eșarfă la gât sau legată pe cap ca o șapcă bandană, pentru a-ți menține părul la loc ferit de briza de pe plajă. Personal, îmi plac foarte mult imprimeurile distractive și strălucitoare. Asigurați-vă că aveți accesorii cu bijuterii minime.
  • Schimbarea ținutei- Schimbarea ținutei este o idee fantastică! Ziua ta s-ar putea să te ducă direct spre cină sau la o petrecere pe plajă, deci scapă de stresul de a merge la hotel să te schimbi. Recomand să împachetați piese aerisite, cum ar fi pantaloni cu nasturi din in sau rochițe vaporoase tot din in.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s